Magic of Oz

Magic of Oz är en slot som har utvecklats av Games OS och är självklart inspirerad av den klassiska filmen The Wizard of Oz, som själv är baserad på boken The Wonderful Wizard of Oz skriven av L. Frank Baum. Sloten har 5 rullar och 30 insatslinjer där den högsta vinsten som går att få är 50 000 dollar. 

Symboler och specialfunktioner

Magic of Oz har både free spins och bonusomgångar, och dessutom går det även att finna wild-symboler och fina jackpottar i detta spel. Har du Adobe flashplayer installerat på telefonen är den även mobilvänlig, vilket alltid är ett plus.

Sloten är full av fantastiska funktioner som exempelvis scatter-symbolen, pick-funktionen, jackpotten samt expanderande wilds. Dessutom finns det även en free spins-funktion, vilket innebär att man får ett visst antal gratissnurr som gör att man kan spela utan att använda de pengar man har satt in. Wild-symbolen fungerar som en jokersymbol, vilket betyder att den kan ersätta andra symboler för att ge dig vinnande kombinationer. Jackpott-symbolen är en utav de mest betalande symbolerna i spelet. För att vinna den så måste fem jackpott-symboler landa på en aktiv vinstlinje.

Glenda The Good Witch-funktionen triggar igång expanderande wilds, och Glenda själv kan förvandla rullar till expanderande rullar då hon kan dyka upp på dem alla. Dessa expanderande rullar kan sedan ersätta alla symboler, med Feature och jackpott-symbolen som undantag. Scatter-symbolen är även den en bra funktion då den triggar igång Oz Pick Feature.

Oz Pick Feature finns på rulle 1, 3 och 5 och om den aktiveras så får spelaren välja mellan Winged Monkey-funktionen eller Road to Emerald City-funktionen. Winged Monkey-funktionen ger spelaren tillträde till free spins-omgången medan Road to Emerald City låter spelaren komma till bonusomgången. Alla dessa namn gör det oerhört svårt att missa vilken film denna slot är baserad på.

Bonus och insatser

I bonusomgången måste spelaren först och främst välja en smaragd. Dessa smaragder kan vara allt från ett belopp till character land. Får man character land så tas spelaren till en plats där bland annat Cowardly Lion Dark Forest, Wicked Witch Castle och Tin Man Apple Orchard finns med i alternativen. Bonusomgången är en rolig runda att förhoppningsvis kamma hem lite vinster under.

Det lägsta du kan satsa är 0.80€ och det högsta 400€.